Upploppet inför julledigheten

Ååååh nu är det minsann inte många timmar kvar innan det är dags att ta långledigt över jul och nyår. Fy fasen vad skönt det ska bli!! Kan knappt bärga mig tills jag får gå hem. Har varit så trött den här veckan och att det varit så fullt upp har ju inte gjort saken bättre. Ska typ bara sova hela helgen tror jag… 😛

Dessutom känner jag att en rejäl förkylning är på gång. Började känna av det lite grann i halsen i onsdags och det blir bara värre. Så himla typiskt att man alltid blir sjuk lagom till att man ska vara ledig. Kan ju gissa att förkylningen bara kommer att explodera under helgen då man äntligen får slappna av. Fan alltså… Vill inte vara sjuk över jul!

Får se hur det blir. I vilket fall räknar jag ner timmarna tills jag går hem idag. Vilket blir vid kl 14.30. Tar ut två timmar komp. :) Lyxigt värre! Ännu mer lyx blir att möta upp L och I på centralen och ta en fika på nyöppnade Starbucks där. Jag har aldrig fikat på Starbucks någonsin så vi får se om det är lika fantastiskt som framförallt L påstår. :) Blir säkert gott. Ska dricka nåt varmt för halsens skull.

starbucks

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>