God middag igår

Jag R, R och L möttes upp igår på Wok Mee Café nära Medis och åt middag. Riktigt god mat hade dom! Har inte varit där innan men det är tydligen ett ställe som R alltid brukar gå till. Väldigt trevligt! Vi pratade ikapp oss om allt möjligt. :) Som vanligt, alltså. Vi såg allihopa väldigt mycket fram emot julledigheten. Det gör väl i och för sig alla just nu, kan jag gissa. 😛

Det blev dock ingen sen kväll igår. Var hemma lite efter kl 21 och gick raka vägen in i sovrummet och la mig. Eller ja, jag tvättade bort sminket och gav katterna mat och så där först men sen gick jag och la mig. Sov väldigt dåligt inatt dock så kan gissa att jag somnar tidigt ikväll. Är lagom seg idag…

wokmee

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>