Middag ikväll

Hohooo det är så himla mycket roliga saker som jag har inbokat den här veckan. Verkligen bara härliga sociala events varenda kväll typ! :) Blir ingen tid till träning men äsch! Träffa vänner och kollegor är också viktigt.

Ikväll blir det middag med R, R, S och L. Sååååå roligt ska det bli! De var sjuka/upptagna när jag fyllde år så de kunde inte komma och därför är det helt galet länge sen jag såg dom nu. Över en månad sen. Verkligen på tiden alltså. Vi kommer nog som vanligt prata ikapp oss om allt mellan himmel och jord plus komma in på massa politik och samhällsfrågor. Vi brukar ha en tendens att snöa in på sånt och vi tycker verkligen inte samma om saker och ting. Vilket är halva nöjet! :) Älskar att jag har vänner där man kan ha massor av diskussioner där man står på helt olika sidor, men ändå är det no hard feelings och vi har skitkul ihop ändå. Känns lite som att det är så man lär sig, växer och utvecklas.

Är lite seg idag dock efter julbordet med jobbet igår. Ska försöka se till att komma hem i någorlunda tid men vi brukar alltid fastna i så mycket samtal att man missar hur mycket klockan blir. 😛 Vi får se hur det går idag! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>