Glöggafton

Ikväll har mitt jobb bjudit in en hel massa folk till glöggkväll här i våra lokaler. Det kommer hur mycket folk som helst; före detta medarbetare, timpersonal, lärare, studenter, allmänna kontakter och samarbetspartners. Jag kommer dock inte kunna vara med eftersom jag är uppbokad på min middag med vännerna sen innan (plus att jag inte dricker glögg) men kommer att jobba över en timme och hjälpa till att förbereda allting. Gissningsvis blir det 60-70 personer totalt här ikväll. Kul! :)

Vi har varit många rundor till affären i veckan för att handla allt. Glögg, små pappmuggar, russin, mandlar, pepparkakor… ja allt som hör glögg till. Ska jobba undan lite till och sen ta tag i lite städning inför kvällen. Ibland är det skönt att göra lite mer praktiska saker, jag sitter ju mest framför datorn annars.

1400286_520_292

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>