Fisk- och skaldjursbuffé på Naglo

Igår var jag med jobbet på restaurangen Naglo, jämte operan, och åt fisk- och skaldjursbuffé. Ja, eftersom jag inte äter några skaldjur (fyyy det är så äckligt!! :P) så vart det fiskbuffé för min del. Har ni möjlighet att gå dit och käka deras alternativa julbord så GÖR DET!! Det var så god mat att jag höll på att dö där ett tag. Mina kollegor åt så mycket hummer (som tydligen var helt gudomlig) att det säkert tömde ett mindre hav på egen hand. 😛 Själv kan jag rekommendera alla olika varianter av lax plus Janssons frestelsen. Det senare brukar jag ofta ha lite halvt svårt för, tycker ofta Janssons får för mycket av det där sötaktiga från ansjovisen, men den här på Naglo var helt fantastisk! Alldeles lagom mycket ansjovis, krämig och bara så god. :)

Dessertbordet ska vi inte ens tala om. Citronmarrängsminipajen var att dö för! Nästan bokstavligt talat. Så jag är väldigt glad att det vart den här typen av otraditionellt julbord för vår del. Så mycket bättre och godare mat än vad vanliga julbord brukar ha. Väldigt trevligt också att sepndera tid med kollegor och styrelse utanför arbetsplatsen. De i styrelsen träffar jag typ aldrig eftersom deras möten ligger på kvällstid så väldigt intressant att höra mer om vad de gör i sina arbeten på annat håll. En är advokat och en nationalekonom, och båda dom är väldigt intressanta att prata med. :)

All in all, väldigt trevlig kväll! :)

eat__seafood__thorsen--ad-full

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>