Julbord på havets läckerheter

För första gången på flera år ska mitt jobb iväg på julbord ikväll. Väldigt trevligt! Vi är ju inte så många som jobbar heltid så det blir vi tre plus de som sitter i styrelsen. Kanske 7-8 personer totalt. Tycker om när man gör saker tillsammans med jobbet så här och får in lite traditioner. Hittills har vi bara varit ute och ätit tillsammans när någon slutat för att tacka av personen i fråga. Roligt att för en gång skull göra något bara för att det är trevligt, istället för att det är något tråkigt som hänt (att vi blir en mindre).

Istället för vanligt traditionellt julbord så ska vi på ett julbord med bara fisk och skaldjur. Spännande! Nu äter ju inte jag skaldjur överhuvudtaget men det fanns mycket lax och annan god fick på menyn samt allmänna tillbehör så tror nog att jag kommer bli himla mätt och belåten ändå. :) Plus att bufféns dessertbord ser heeeeeeelt fantastiskt ut på menyn! Oh my god! Kommer rulla hem tror jag… 😛

dessertbordBilden är snodd från google men det är lite så här jag tänker mig dessertbordet när jag läser i menyn… 😛 Massa kakor, pajer, choklad och godis. Mmmmmmmmmm vad gott det ska bli!! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>