Intriger

Ojojoj det är så mycket intriger och förhandlingar på jobbet nu när vi fått statliga medel till verksamheten. Så många som helt plötsligt tycker sig ha rätt till en del av kakan fast de inte hjälpt till under själva processen. Folk som ska lägga sig i, förhandla, bli upprörda för att de inte får exakt som de vill…. Herregud! Är väldigt glad att jag inte är chef och slipper hantera all skit som pågår just nu. Så konstigt hur folk förändras och uppför sig annorlunda när pengar blandas in. Väldigt otrevligt men då vet man vart man egentligen har folk iaf.

Igår var jag på katthemmet. Väldigt mysigt att vara där! Nu blir det ett tag till nästa gång eftersom jag inte kan vara där på nyårsafton. Så mycket som händer ändå närmsta veckorna så kanske lite bra att det blir en paus.

bild 6Min egna lilla Whilja. Min fluffboll! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>