Årets första julkort!

Igår när jag kom hem låg det ett väldigt fint ihopsnickrat kuvert på min hallmatta. Såg direkt att det var min sis som skrivit adressen på det och förväntningarna steg så klart upp mot skyarna. Får då och då lite kort som mina systerdöttrar har knåpat ihop som alla för trängas på min kyl för jag tycker de är så fina. Behöver köpa fler magneter dock, men det är ju ett väldigt i-landsproblem. 😛 Mycket riktigt har lilla M, 3 år gammal, ritat ett helt fantastiskt fint julkort! Blir så glad när jag ser det! :)

Bilden föreställer mig hållandes mina två katter, en i varje hand. Kan vara så att vi har en liten (läs stor) konstnär i familjen. :) Har till och med fått glitter på mig på, väldigt likt måste jag säga! :)

bild

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>