Klar inför jul

Igår slog jag in de allra sista julklapparna så nu är allting helt klart inför jul! Wiiii vad skönt! :) Det ska bara packas ner i en väska och transporteras hem till familjen på måndag. Älskar att vara ute i god tid och få slippa trängas bland allt folk i affärerna i helgen. Jag ska inte sätta min fot i en affär på precis hela slutet av veckan. Hålla mig borta från stress och folkhav och njuta av att vara ledig istället. :) Göttigt för mig, minsann! :)

Har ni andra mycket kvar att fixa inför jul?

hels_jul2004tomte

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>