Katthemstisdag

Idag är det dags för volontärjobb på Stockholms katthem igen. Myyyys! :) Alltid lika trevligt att vara där. Nu blir det ett litet avbrott innan nästa gång jag ska dit. Nästa ordinarie tisdag är nämligen på nyårsafton och då har jag avanmält mig eftersom jag vill fira nyår på annat håll. Så nästa pass där blir om fyra veckor istället.

Igår var jag på gymmet efter jobbet och körde ett pass. Tänkte från början göra 45 min på crosstrainern men knät sa ifrån så det blev 36… Så kan det gå! Men är ändå okej tycker jag. Man får göra det man kan. Gjorde lite rump- och magövningar sen efter det innan jag gick hemåt. Skönt! Nu blir det ju ingen träning förrän på fredag eftersom alla eftermiddagar är uppbokade. Så kan det vara ibland.

KateynKatthemmet har en Missenisse tävling där man kan rösta på sin favorit. Delta gärna! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>