Nya Allbäck

Hade på något sätt fått för mig att ”en professor från Göteborgs universitet” automatiskt innebar en äldre grå herre så vart en aning förvånad idag när det kom in en blond, välklädd man runt 35 på mitt jobb för att hålla seminarium för mina kollegor. Före detta idrottslärare är han, ser ut ungefär som Marcus Allbäck och har en helt fantastisk bred göteborska. Vågade inte fråga vilket fotbollslag han hejar på trots att jag var sjukt sugen. Ser man ut som Allbäck kan man ju bara heja på ett lag liksom, det är ju givet. 😛 Men hade han svarat Örgryte hade jag nog spontanfriat och det hade kanske framstått lite oprofessionellt framför alla mina kollegor… Haha! :)

Men ojoj alltså! Nu ångrar jag lite att jag inte ska med på varken seminariet eller middagen ikväll. Hahaha lite fånigt kanske men det är faktiskt fullständigt omöjligt att inte bli allmänt småförtjust i någon som ser ut som en yngre Marcus Allbäck och som dessutom pratar med den där underbara hemmadialekten. Faktiskt. 😛

resized_allback08b

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>