I valet och kvalet

Det ska hålla ett stort seminarium på mitt jobb i eftermiddag. Det kommer en professor från Göteborgs universitet och det är en hel del folk inbjudna att delta. Jag har lite beslutsångest kring det hela. Å andra sidan känner jag att jag kanske borde delta bara för att också vara med och delta i samtal, knyta lite kontakter och få några som ändå är viktiga för mitt jobb att veta vem jag är. Å andra sidan känner jag mig lite halvkrasslig och trött och vet inte om jag kommer orka vara kvar på jobbet halva kvällen för seminariets skull. Temat för seminariet berör inte mig och mitt jobb egentligen så vara med skulle bara vara för att synas lite i så fall. Haha ska man försöka vara en aning strategisk eller lat så här en fredag när man inte mår helt hundra? 😛

Har lite tid på mig att bestämma mig. De ska gå ut och äta ikväll också och det hade med å ena sidan varit trevligt att hänga på. Å andra sidan vill jag egentligen helst åka hem på en gång och bädda ner mig i sängen. Aaaah dessa svåra val!

Just nu lutar det åt att jag åker hem istället. Vet inte om ansträngningen är värd det eventuella resultatet. Om det ens får nåt resultat att jag deltar. Men ja, får fortsätta tänka på det…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>