Fryser

Igår när jag var på gymmet så bestämde jag mig för att gå och träna idag också. Körde stryka igår och tänkte att det inte skulle skada att köra kondition idag. Så blir det två dagar styrka och lika många kondition den här veckan. Hade varit himla bra! Men, så vaknar jag imorse lite halvsnorig och kan för mitt liv inte sluta frysa. Så jag ställde in de planerna ganska snabbt under tiden jag gjorde mig iordning. Det blir hem och dricka varmt té och krypa i säng tidigt. Det känner jag det.

Har ingen lust alls att bli sjuk nu. Det har man väl aldrig i och för sig… Får se om det går att mota bort eller om en förkylning bryter ut så småningom. Lär väl visa sig.

bild-5Det var rätt tomt på gymmet igår. Skönt! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>