Tågkaos imorse – IGEN

Imorse när jag kom ner till pendelstationen var det polistejp uppsatt och poliser stod och vaktade och informerade om att hela stationen var avstängd på obestämd tid. De ville inte säga nåt om vad som hänt men det brukar sällan vara polis inblandat när tågen är inställda om inte någon har hoppat framför tåget eller så. Usch och fy!

Det här att man inte kan åka med pendeln överhuvudtaget hemifrån mig ställer ju till det nåt så vansinnigt för mig som måste ta mig till jobbet. Fruktansvärt tragiskt om någon hoppat så klart men kan inte låta bli att bli så vansinnigt frustrerad att man tar livet av sig på det sättet. Dels för tågförarens skull som drabbas, dels för polisens/brandmännens skull som ska ”städa” och dels för alla övriga resenärer som påverkas.

Fanns inga ersättningsbussar utan vi hänvisades till ordinarie linjebussar mot Farsta. Det är ganska mycket folk som åker med pendeln på morgonen. Innan det dök upp någon buss alls hade folket som skulle ha åkt med tre olika pendeltåg hunnit samlas. En jäkla folkmassa alltså. Så kommer det tillslut en lite vanlig buss. Inte en chans att alla kommer på. Bara att vänta på nästa och försöka placera sig bättre till. Stod och frös som en galning tills nästa buss dök upp. Kom faktiskt på den bussen men den tar ju över 30 min bara till Skogås, som är nästa pendeltågshållplats in mot stan. Det är en stund. Gick av i Trångsund för då hade pendeln kommit igång, dock bara på ett spår. Tog två timmar att komma till jobbet totalt. Dubbelt så lång tid som i vanliga fall. Samma varje gång det är strul med tågen. Jag bor för långt bort så går inte pendeln normalt tar det i princip alltid en timme längre till jobbet. Så otroligt frustrerande!

Hoppas man kommer hem ordentligt i eftermiddag sen. Utan en massa förseningar. Man vet aldrig…

polistejp_1

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>