Snart december

Förstår inte riktigt vart det här året har tagit vägen. På söndag går vi över i december och det är första advent. Känns inte som att jag riktigt har hängt med under hösten och har svårt att ta in att året snart är slut. Tycker inte jag har hunnit med något alls i år. Samtidigt som man så klart, som varje år, egentligen har gjort hur mycket som helst. Konstigt det där hur känslan kan luras. Tycker varje år att det är lika svårt att sammanfatta året som varit. Minnena blandas ihop tycker jag och det är svårt att minnas ordning och mycket glöms helt. Händelser som jag minns, och är glad för, från 2013 är:

– Jag tatuerade mig för andra gången.
– Jag har träffat nya fina vänner.
– Min äldsta systerdotter fyllde 3 år.
– Min syster gifte sig.
– Jag sprang en hel mil för första gången.
– Jag hade 5 veckor sommarsemester.
– Åkte med L på en härlig solresa till Kreta.
– Min yngsta systerdotter fyllde 1 år.
– Mitt jobb fick statligt ekonomiskt stöd.
– Min syster fyllde 30 år.
– Jag fyllde 28 år.

Får fylla på om mer koms ihåg. :) Men det är inte en dålig lista ändå tycker jag. Det har varit ett bra år.

Jag ser så mycket fram emot lite ledig tid under julen. Först är jag ledig hemma hos mig själv ett par dagar. Sen åker jag hem till familjen 23-25 december. Sen kommer mamma och pappa upp till mig och hälsar på kanske 27-29 december. Sen är det nyår. :) När mamma och pappa kommer ska vi ÄNTLIGEN åka till IKEA och köpa den huvudgavel jag vill ha till sängen. Sjukt att det inte blivit av innan men så är det när man varken har bil eller bärhjälp. Svårt att köpa stora möbler då. Men nu tusan! :) Kommer göra stor skillnad för rummet. Kanske kan jag sätta upp lite saker på väggen över sängen också sen när huvudgaveln är på plats. Svårt att mäta ut så allting hamnar rätt när den inte är där så man ser vart kanterna hamnar liksom.

Anyways. Onsdag redan idag. Snart är det helg! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>