Konditionsträning

Igår på gymmet körde jag bara konditionsträning. Det vart 45 väldigt svettiga minuter på crosstrainern och sen var jag så jäkla hungrig så det vart hemgång direkt. Ska köra mer styrka igen imorgon. :)

Blir så irriterad på mitt jävla knä bara. Hade ju jätteont hela sommaren och nu har det börjat ömma igen. Inte sprungit på tre veckor bara för att jag vill att det ska gå över först men det verkar inte vilja göra det. Har tänkt att jag ska köpa voltarensalva men har inte kommit ihåg det när jag varit i närheten av ett apotek. Ska försöka se till så att det blir handlat idag. Knät verkar ju väldigt lätt bli inflammerat (det var problemet sist enligt läkaren) och när det väl börjar göra ont så släpper det liksom inte av sig självt. Behöver kanske lite hjälp på traven. I början på hösten åt jag ju tabletter i 10 dagar för att det skulle gå över. Men nu gör det inte lika ont så jag hoppas lite salva ska räcka. Vi får se!

index

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>