Sista arbetsdagen för veckan

Ååååååh det är så grymt skönt att jag är ledig imorgon!! :) Så vansinnigt härligt. Slippa väckarklocka och få sova ut ordentligt. Ser väldigt mycket fram emot det.

Skulle träffat M efter jobbet idag och hängt lite men fick precis veta att hon är sjuk så det får skjutas upp till en annan dag. Synd! Det är många sjuka just nu. Blir väl lätt så på hösten. I vilket fall så betyder bristen på date efter jobbet att jag kan jobba i fikapaus och lite lunchtid, få undanjobbat en massa och gå tidigt hem. Känns okej det också trots allt. Ska hem och ge mig ut på ordentlig powerwalk! :) Upp med volymen i öronen och så rensa huvudet med frisk luft.

Sitter och funderar på hur jag ska göra med en grej. Kan inte bestämma mig. Tänker att tankarna kanske klarnar sen om jag får traska lite. Det visar sig.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>