Vilket väder!

Herregud vad det regnade igår! Började vid fyratiden någonting och när jag skulle möta upp R så bara det vräkte ner. Vi gick inte till stället som vi hade tänkt gå till för att undvika regnet. Istället tog vi första bästa men det blev bra det också. Bättre nästa för min del eftersom det från början var sagt att vi skulle gå till Regev på ringvägen, vilket är ett hummusställe. Jag som inte äter det har lättare att hitta mat jag gillar på annat håll. Så vanliga fiket vi gick till nu där jag kunde äta en god kycklingpasta var ett bättre alternativ för mig. :)

Väldigt trevligt att sitta och prata ikapp oss lite. R, S och L hade ställt in lite i sista sekund så blev bara vi två. Synd att inte få träffa de andra samtidigt men också lite skönt att verkligen få prata vi två. Man hinner med mer när man inte är så många.

När jag skulle gå till pendeln från Medis efteråt så var det sånt störtregn att jag blev helt genomblöt! Hade så klart lagt ur paraplyet ur väskan bara för att liksom… Har alltid ett paraply med mig annars, oavsett väder på morgonen men inte just igår. Så jäkla typiskt! 😛 Men men, man dör inte av lite väta. Stormen har visst varit värst på Skånskavästkusten, dock inte alls så farligt som förväntat. Skönt! Hellre det är tvärtom…

regn_42250060

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>