Träning och tradera

Igår var jag på gymmet. Ska dit idag igen. Så jäkla skönt att träna hårt!! Märker av att jag saknat att vara där under dessa veckor då jag varit förkyld och krasslig. Kunde dock inte köra nån kondition på crosstrainern igår för alla var upptagna. Får se om det går idag istället. Igår blev det därför mycket benstryka. Såg till att verkligen stretcha efteråt så är bara lite småöm i musklerna idag. Skönt att slippa fullblown träningsvärk.

När jag kom hem sen på kvällen så fixade jag i ordning en hel jäkla massa paket med kläder jag sålt på tradera. Vart en hel påse med paket som jag postade imorse på väg till jobbet. Väldigt skönt att bli av med alla grejerna! :) Det syns typ ingen skillnad i min garderob dock.. Vet ej fasen hur det går till alltså!! Borde kanske sälja av mer… Får försöka sortera ut ännu mer av det som jag inte brukar använda… Svårt dock! Att göra sig av med saker. Tycker jag har varit duktig som sålt så pass mycket som jag har iaf. Man får ta det i omgångar. :)

bild

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>