Frozen yoghurt

Jag åt frozen yoghurt för första gången på Kreta somras. Så jävla gott det var! Såg här om dagen att det har öppnat en sån FrozenYoghurt-bar inne i Haninge Centrum nära där jag bor och jag måste fasen gå dit i helgen! :) Försöka drömma mig tillbaka till sommaren en stund och njuta.

På vägen hem efter att ha sprungit kanske..? För ja, nu har jag bestämt mig. Jag ska sluta vara nervös för att knät inte ska hålla och faktiskt börja träna och springa som jag brukade förut. Gör det ont så gör det ont, liksom. Varken mer eller mindre. Läkarna har ju sagt att det inte är nåt fel på knät så då är det väl bara att köra på. Eftersom jag inte sprungit nåt sen i början av juni kommer jag ju orka så mycket dock. Men tänker att jag kan ta en kort runda och bara känna lite på hur det står till med konditionen nu och hur knät känns. Vill springa en gång i veckan, tänker jag. Lite längre för varje gång. Så är jag förhoppningsvis tillbaka uppe i att springa milen om ett par månader. Hoppas det iaf! :)

Men ja! Frozen yoghurt på lördag alltså. :) Ser fram emot det!

imagesMmmmmmmm!!! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>