Två som blommar!

Ååååh det är bara så fint i mitt vardagsrumsfönster just nu. :) Två av orkidéerna blommar och en tredje håller på att få en ny stängel som det så småningom kommer bli fina blommor på. Älskar’t!! :) Vill att de alltid ska blomma.

Hade egentligen gett upp om dessa blommor men det här visar att saker och ting inte alltid är så illa som man tror. Vet inte vad jag gjorde för att de skulle blomma helt plötsligt efter att ha varit som helt döda så länge men jag är glad iaf. Nu är det bara den fjärde som också ska komma igång.. :)

bild 2

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>