Helgen

Har haft en väldigt lugn och skön helg. Väldigt uppskattat att ha det ibland, som små pauser i vardagen nästan. I lördags var jag som sagt på gymmet för första gången på tre veckor. Varit förkyld och krasslig ett tag så träningen har fått sig ett avbrott. Nu ska jag komma igång igen dock. :) Gött!

Har träningvärk nu vilket är mindre trevligt. Märks att kroppen inte är så van vid styrketräning efter denna paus. Ska till gymmet igen idag och köra vidare. Kommer väl få ännu mer ont av det men då vet man att man tränat ordentligt. :)

Efter träningen i lördags var jag och handlade kattsand och lite sånt där för att göra rent kattlådorna hemma. Efter det storstädade jag lägenheten. Hade en väldigt produktiv lördag alltså. :)

Igår tvättade jag en hel jäkla massa tvätt samt var i affären och handlade mat för att laga min kycklinggryta. En storfavorit den där kycklinggrytan alltså. :) Blev ett gäng matlådor så det blir en jäkla god lunch idag. Skönt verkligen att vakna på söndagsmorgonen och vara pigg och utvilad. Det händer ju inte superofta… :)

bild 1Myyyyyys i soffan! :) De är så söta när de sover ihop och liksom håller om varandra.

bild 3Whilja sov en bra stund på min mage när jag vilade igår efter allt mitt fejande… :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>