Avfärgning??

Nån som har testat Colour B4 som kan berätta om hur det fungerade?? Och vart man kan köpa den. Har googlat men den verkar svår att spåra..

Kikade nämligen förbi hos de tre frisörsalonger som finns nära mig hemma igår. För att göra mitt hår lite ljusare brunt vill de ha runt 2000 kr. När folk säger ”runt 2000″ brukar det ju vanligtvis sluta på lite mer än så. Är det bara jag som tycker det är orimligt mycket?! Heeeelt galet för bara ett besök. Så nu har jag alltså börjat fundera på att göra avfärgning hemma och sen tona i en ljusare brun färg för att få det jämt och fint. Nån som haft nästan svartfärgat hår i några år som testat Colour B4? Vill ju inte att håret totalförstörs men enligt andra bloggar på nätet verkar det vara en rätt skonsam avfärgning…

Får fundera lite. Ska ju hitta nån affär som säljer den också… 😛 Vore skönt att göra färgbiten hemma och bara klippa hos frisören. Vi får se hur det går.

Köpte sminket jag skulle ha dock. Skönt! Slipper det ta slut helt plötsligt och bli jobbigt. :)

20130925-205317.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>