Äntligen fredag!!

Åh så gött att det nu är fredag igen! Strax helg minsann. :) I eftermiddag blir det gymmet igen. Sen ska jag hämta ut mitt paket med aminosyror och proteinpulver (wiiiii nu har det äntligen kommit!!) på vägen hem. :)

Imorn är min plan att gå en rejäl långpromenad i naturreservatet om det är fint väder. Är vädret dåligt blir det gymmet istället. Men det vore skönt med lite frisk luft och natur. Sen hem och städa och småfixa lite och så kommer L hem till mig en sväng. Vi ska hänga lite och sen åka in till stan. Det blir en lugn kväll men det är ändå trevligt att se lite folk. :) Trevligt trevligt!

Söndag blir vilodag. Ska tvätta, det är egentligen det enda som är inplanerat. Skönt!

friday_091Hmmm man ser inte katterna dansa om man inte klickar på bilden först… Synd! Men klicka på den så får ni se the Friday dance! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>