Lite öm

Japp, precis som jag misstänkte så känner jag av gårdagens mastodontträningspass lite grann idag. Inte jättefarligt men är lite småöm i lår- och rumpmusklerna. Bra bra! Då har de fått jobbat ordentligt! :)

Idag ska jag också till gymmet men det blir ett mer vanligt pass på runt en timme. Blir bra och lagom tror jag.

Nu är det snart fikadags på jobbet! Ser alltid väldigt mycket fram emot vår tio-paus. Skönt med ett litet avbrott för att ladda om med en kopp té och en knäckemacka. Sen har jag en hel massa att få gjort innan lunch. Bara att köra på! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>