Träningsdag

Idag ska jag till gymmet och hårdköra tänkte jag. Har inte blivit nåt pass ännu den här veckan så verkligen på tiden att jag kommer dit. Brukar alltid träna måndagar men i måndags var jag ju hos ortopeden först och sen var jag så seg när jag kom hem så färgade i min utväxt och så där istället. Det behövdes också minsann. Men nu ska jag därför ta igen lite träningstid.

Tänker mig att jag kör typ 30-40 min kondition på crosstrainern först och sen ca 1 timme styrka. Blir bra. Så är jag igång sen. :) Imorn blir det ett lite lugnare pass, kanske 30 min kondition och så 40 min styrka typ. Goodi goodi! :) Hoppas att det jag beställt från Gymgrossisten ska finnas att hämta ut imorn också. Får se om paketet hinner komma tills dess. Har beställt mer Aminosyror samt proteinpulver. Har typ slut hemma nu…

image_26397_450_whiteDet här är de Aminosyror jag köper. Watermelon Madness är godaste smaken EVER!!! :) Brukar dricka en ”portion” under mina styrkepass. Proteinpulvret använder jag mest som mellanmål och ibland efter träningspassen. Känns bra att fylla på med lite extra protein och jag tycker mig märka skillnad på hur mycket styrketräningen ger sen i våras när jag köpte proteinpulver första gången någonsin. Har alltid varit lite skeptisk och tveksam till kosttillskott och olika pulver men så länge man bara använder det som komplement till bra mat, och inte som ersättning, så känns det okej.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>