Katthemmet igår

Åh det var så himla mysigt på katthemmet igår!! Det var massor med kattungar vilket alltid är lika härligt, och så i princip bara super mysiga och sociala katter på den avdelningen jag var på. Sen var det roligt att det vanliga gänget från innan sommaren är tillbaka nu så. Det har varit olika folk på mina tisdagar under semestern då ordinarie gänget varit bortresta och så där men nu är vi återigen back to business liksom. :) Kul!

Jag gillar mitt varannantisdagsgäng. Det är roligt när man är samma personer över lite tid så man får chans att lära känna folk lite grann. Himla trevligt! Får passa på att njuta extra nu för katthemmet ska byta lokaler nästa sommar och efter det kommer jag inte kunna fortsätta vara där… Usch och fy!! Blir lite ledsen när jag tänker på det. Det blir nämligen väldigt jobbigt för mig att komma hem ifrån nya stället, kommer ta närmare 2 timmar i restid för det är väldigt många byten på väg hem för mig. Så himla tråkigt!! :( Men det är bra för katterna, för nuvarande lokaler är inge bra alls.

Kommer få leta upp nåt annat kul att göra ideellt på min fritid sen… Hmmm… Nån som har nåt bra förslag? Det får inte vara på dagtid eller tidig eftermiddag eftersom jag jobbar heltid och inte kommer ifrån hur som helst. Kvällstid är bäst alltså. Får fnula på detta…

bild-19En 10 veckor gammal lite goding… :) Just den här grabben var bokad redan men några av syskonen var det inte. Skynda skynda! :)

image-33Hur stilig är inte den här herren?! William2 heter han. Blev inte ett dugg förvånad att han var bokad; mysigare kisse får man leta efter! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>