Semesterns inledning

När jag slutat idag ska jag först åka till gymmet och träna igen. Precis som igår. Känns som ett bra sätt att starta semestern på. :) Tränar aldrig så duktigt och mycket som när jag är ledig, förövrigt, vilket verkar vara motsatsen till många andra. Älskar när jag kan börja dagen med träning och sen ha hela resten av dagen till annat. Börjar jobba så tidigt att det är svårt att morgonträna när jag inte är ledig annars hade jag gärna gjort det jämt.

Efter träningen behöver jag handla och förbereda inför imorgon. Får hem lite folk till mig imorn för att partaja lite och fira in min semester så behöver köpa hem en hel del grejer. Kommer behöva dela upp det också för blir alldeles för tungt att bära hem på en gång. Så ska ta det värsta idag och sen ta det som är kvar imorgon.

Tänker att jag ska bjuda på en god, somrig bål med massa bär och frukter i. Sen blir det typ sallad, kallskuret, någon snitt kanske och så massa snacks. :) Enkelt och bra men ändå väldigt gott! Imorn ska jag städa också. Eventuellt springer jag en kortare runda på morgonen med, fast det beror lite på när jag vaknar. Vill inte sätta nån klocka imorn utan verkligen sova ut och då är det inte säkert att det finns tid för jogging. Vi får se! :)

Ska köpa hårfärg idag också och ta tag i min utväxt. Börjar bli väldigt blont i botten nu vilket inte är snyggt. Mörkt ska det vara, minsann! :)

images

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>