Nu är det nära…

Åååååh nu är det fasen inte långt kvar till semestern alltså! Så jävla skönt att jag nästa smäller av!! :) Hade vansinnigt svårt att komma ur sängen imorse (var likadant igår ju fast idag lyckades jag iaf undvika att försova mig) så hela min kropp verkar signalera att den vill vara ledig och få sova ut ordentligt. Så välbehövt!

Tänker sluta lite tidigare idag också. Har lite timmar att ta ut så går senast kl 14, tänker jag. Om inget oförutsett dyker upp men det tror jag inte. Både telefonen och mailen är ganska tysta nu när så många andra redan har semester. Väldigt skönt faktiskt!

Räknar timmarna nu tills det är över… :)

solstol

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>