Paket!

Har paket att hämta ut idag vilket alltid är lika trevligt. :) Tränar ju ganska mycket, vilket ni som läser bloggen lite regelbundet kanske har märkt, och har länge tänkt att jag verkligen behöver köpa nya sportbehåar. Har en som jag verkligen gillar, en som funkar bra och sen en som jag inte tycker så mycket om. Den senare mest för att jag haft den ganska länge nu så den är liksom söndertvättad och har tappat lite av sin styrsel.

Har därför beställt nya som jag ska hämta ut i eftermiddag! Wiiiii! :) På Sportamore kan man köpa 3 betala för 2 så jag passade på att norpa åt mig tre stycken. Lär ju komma till användning allihopa. Kul också att kunna köpa lite olika modeller, typ en som passar bäst för löpträning med extra stöd, en för lågintensiv träning och så en bara för att jag tycker den är snygg. 😛 Hahaha kul med lite variation! :) Jag tycker mest om de varianter som är mer urringade. Gillar inte att ha varken tröjor eller sporttoppar för nära upp i halsen så valde tre stycken med lite lägre skärning. Då syns de inte heller lika mycket under linnet man har över, vilket jag tycker är bra.

Bilden nedan är på den ena jag köpte. Reebok Fitness Short Bra heter den om ni vill kika på den. Hoppas att alla tre passar ordentligt och sitter skönt. Annars får jag väl skicka tillbaka och byta dom. :)

4051937915864_sportamore_001_jpg_439x356_crop-smart_upscale_q85

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>