Tjejkväll

I fredagskväll var det ju tjejkväll hos K. Riktigt trevligt! Vi körde lite knytkalas så alla hade med sig olika saker att äta/dricka. Det blev en hel del plockmat, pajer och sallad. Riktigt lyckat! :) Sen blev det så klart hur mycket prat, skvaller och skratt som helst samtidigt.

Så underbart att det är sommar nu också så man kan sitta utomhus och äta. K och J har en stor altan så där satt vi och hängde halva kvällen. Så himla härligt! Vill också ha så pass stor uteplats så man kan sitta en massa folk ute tillsammans. Riktigt mysigt! :)

bild-7

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>