The script <3

Ja jag måste ju så klart också ha ett låååååååångt bildinlägg om konserten igår. Faaaan vad jag bara ÄLSKAR The Script alltså!! Så jävla bra är dom. Bara Dublin-accenten är ju tillräckligt för att bli störtförälskad. Jag och L bestämde att vi verkligen på riktigt ska komma iväg på vår Dublin weekend som vi pratat om i typ 5 års tid nu. Till hösten får vi se till att boka nåt. :)

Tillbaka till konserten! 😛 Grymt band, fantastiska låtar, charmiga bandmedlemmar som ringer upp en tjej i publikens ex och sjunger Nothing… Hahahahhaha så jävla roligt!! :) Danny var ute en hel massa i publiken också men så klart på den andra sidan jämfört med där vi stod. Fan… 😛 Men jag fick bra bilder ändå. Var ni inte där igår så missade ni nåt. Ingen risk att jag kommer ur min The Script-period anytime soon, så att säga. 😛 Men det gör inget. Dom är bara så jävla fantastiska!! :)

image-15Danny och så Mark lite i bakgrunden. :)

bild-7Danny, och så liiiite av Glen bakom trummorna… :)

image-16Danny <3

bild-8Hahhahah tjejen framför lyckades höja handen precis när jag fotade. Nästan som att hon petar på Danny… :)

image-17Danny vid sin keyboard.

image-18It don’t break eeeeeven, nooo…

image-19Publiken fick sjunga massor. :)

image-20Underbar konsert… :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>