Present

Idag ska jag alltså hem till K efter jobbet. Hon brukar inför varje jul bjuda hem en massa vänner på en tjejkväll där alla tar med sig olika småbitar av julbordet samt en present som man sen leker en julklappslek om. Ett enda stort härligt knytkalas alltså samt tävlan om vem som får den mest eftertraktade prylen… :) Nu har hon bestämt sig för att bjuda in till en sommarvariant av kvällen. Himla trevligt!

Så ikväll ska alla ta med sig någon maträtt/ätbart som passar på sommaren. Jag tar med mig vattenmelon, fetaost och rödlök som blir sjukt gott ihop när man blandar ihop det till en sallad. :) Såg på eventet på facebook att andra tar med allt ifrån pajer, sallad, kex, ost och likande till efterrätter och kakor. Gud vad gott det ska bli!!! :)

Dessutom ska alla ta med sig något i present så att vi återigen kan leka en sån där presentlek. Kul! Vi kom dock överens om att man antingen kunde köpa nåt litet alternativt leta fram nån pryl hemma som man har över och gärna ser kommer till användning hos nån annan. Kul! :) Spännande att se vad alla tar med. Själv letade jag fram en bild jag gjorde när jag pluggade mitt konstår efter gymnasiet. Blir definitivt en unik sak som man blir ensam om att ha på väggen. :) Det är ett koppartryck och jag är själv rätt nöjd med den. Hoppas vinnaren blir glad! :) Hade dock ingen ram hemma så personen får rama in den på egen hand men på det sättet kan man ju få precis den ram man själv gillar och som passar hemma hos en själv. Det ligger sjukt mycket jobb bakom det här trycket eftersom vi gjorde allting för hand med allt från ristning och etsning till själva trycket i en manuell press. Hoppas dom uppskattar min fina gåva!!! 😛

bild-9Dagen jag blir världskändis kan den dessutom bli värd miljoner så tänk vilken potentiell guldgruva jag ger bort!! 😛

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>