Bara möten

Hela förmiddagen idag har gått åt till olika möten. Vi var först nere på vår nedervåning för att komma fram till hur vi vill möblera om nere i två salar som ska göras om. Biblioteket ska förflyttas till ett annat rum så vi får fler föreläsningsrum. Men nya biblioteket är inte lika stort så det tog en stund att komma fram till hur hyllorna ska placeras på bästa sätt så att allting får plats. Haha här är det verkligen allt möjligt praktiskt som man får ta tag i mitt i allting annat. 😛 Tur att vi slipper göra själva omflyttningen själva dock. Fastighetsvärden har massor av sommarjobbande ungdomar hos sig som tar hand om det åt oss. Himla praktiskt.

Sen efter det var klart så satte vi oss och gick igenom hemsidan. Bestämde vilka sidor som ska finnas med på vår nya design som ska byggas och vilka som ska rensas bort. Lite pilligt att få till vad allt ska kallas och vart sidorna ska vara placerade, alltså under vilken rubrik och så där. Men tillslut kom vi fram till en bra lösning tycker jag. Allting känns logiskt och onödigt tas bort. Det känns ungefär som när man städar ur garderober och förråd hemma; så jävla skönt att bli av med massa skit och få snyggt och städat överallt! Nya hemsidan blir nog himla bra. Förhoppningsvis också lättare för mig att jobba i också när det gäller ändringar och uppdateringar. Kan inte bli mycket värre än nuvarande dock… 😛

Nu är det strax lunch. Kycklingsallad står på menyn för min del. Kom hem så sent igår så rev bara fram typ sallad, tomat, granatäpple och kyckling och stoppade ner i väskan att ta med. Enkelt men ändå rätt gott tycker jag. Ska hem till K på tjejkväll efter jobbet idag och där blir det massor med mat så lär inte gå nån nöd på mig idag inte. :) Härligt!

sallad_32754017

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>