Wooohooooooooooo!!

Idag är det dags!!!! Aaaaaaaaaaah can hardly wait!! :) Ikväll får jag se The Script live ÄNTLIGEN! :) Hahahah blir så otålig när jag ser fram emot saker. 😛 Så himla roligt ska det bli. Har ju haft en väldigt lång The Script period nu som inte riktigt verkar vilja ta slut. Sen ett par veckor innan jag fick veta att de skulle spela i Sthlm ens. Helt kört fast. Inte för att det gör mig nåt dock. Älskar deras musik så kan fortsätta lyssna på dom konstant ett tag till utan att bli det minsta uttråkad. :)

Men ja, ikväll blir det att sjunga högt och engagerat. :) Ska se om jag kan övertala mina väner att stå närmare scenen än sist. Vi stod verkligen längst bak under 30 seconds to mars konserten för att slippa trängas men man ser så dåligt då. Vill stå mer i mitten den här gången men vi får se om de övriga går med på det. 😛 Kul ska det bli iaf! :)

05_mini

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>