Möten

Har precis kommit ut från ett långt möte. Vi har beställt en ny hemsida av ett konsultbolag så vi gick idag igenom deras förslag på ny layout. Så himla spännande att se hur andra tolkat ens olika tyckanden och smak och kombinerat ihop till vad dom anser skulle passa/vara funktionellt. Överlag var det en riktigt fin hemsida de planerat! Mycket mer levande än vår nuvarande. Dock hade vi lite åsikter så blir nog en del ändringar innan allt är klart. Nästa steg blir att för oss gå igenom vilka rubriker vi ska ha och på vilka nivåer. Efter det blir det till att producera alla texter. Fast det senare får nog vänta till efter semestern. Kommer troligtvis inte hinnas innan…

Spännande dock hur vissa kollegor alltid ska fastna i petitesser och prata på om samma grej huuuuuur lång tid som helst även fast konsulterna gång på gång säger att ”Nej, men rubrikerna bestämmer ni själva sen. Det här är bara vad vi skrev för att ni ska få en känsla för layouten”. Ååååååh så tröga vissa är!! Blir så irriterad att en massa tid går till onödiga saker. Men men. Hemsidan kommer nog bli bra iaf. Det är huvudsaken. :)

mac

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>