It’s that time again

Så var det dags för mensvärk och allmän pina igen. Fan vad en månad går snabbt alltså… Usch!! Kände av lite molande värk redan i morse så åt ipren i förebyggande syfte men måste nog ta en till snart för det börjar kicka igång nu känner jag. Fasen alltså att man måste få det här varenda jäkla månad… Så himla tröttsamt… :/

Igår var en riktigt trevlig eftermiddag dock! Träffade A efter jobbet och vi satte oss på medis och åt och pratade ikapp oss. Så lustigt med en del vänner att fast man inte setts på 7 år (oh my god att det är så länge sen!!!) så känns det ändå på en gång som om man aldrig varit ifrån varandra. Allt kändes hur ledigt och normalt som helst. Supertrevligt var det! :) Synd att hon bor i Skåne bara… håller tummarna att de flyttar upp hit till Stockholm snart igen. Vi får se hur det blir. :)

medborgarplatsen

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>