Älskar mina skor!

Idag har jag på mig världens skönaste tygskor! Älskar sånna här skor, de är verkligen det bekvämaste man kan ha på fötterna i princip. Sen är det alltid extra roligt om skorna har lite färg på sig. Tycker de är sååååå söta!! :)

bild-6Skorna är matchade med rosa jeans (as you can see) och en vit blus. Lagom somrigt trots att vädret inte riktigt vill vara med och leka idag. Grått, blött och blåsigt är det ute. Tråkigt… :/ Tur att man jobbar inomhus! Hoppas vädret skärper sig till imorgon då vi ska vara utomhus på konsert hela kvällen. Men enligt metro ska det bli fint imorn så håller tummarna att de har rätt! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>