Vill sluta!

Åh vad det här har varit världens segaste vecka alltså!! Har haft skitsvårt att gå upp på mornarna och nu sitter jag här och vill verkligen inte jobba mer idag. Fram till lunch flyter det på och typ nån timme efter den men sen pallar jag inte mer alltså… Vet inte hur det kommer sig att jag är så sjukt seg just nu…

I vilket fall har jag hittat lite jobb jag ska söka. Känner att jag verkligen behöver en ny rolig utmaning! Har helt kört fast på jobbet och bara tragglar på och tycker allt är så jäkla tråkigt. Inte en bra situation när man trots allt spenderar 8 timmar om dagen på jobbet… Nej dags för förändring verkligen!! Ett av jobben är som klippt och skuret för mig. Såååå rätt och det låter så jäkla kul! :) Ska skriva ansökning på söndag så jag kan få iväg den på måndag typ.

Håll tummarna att jag får det! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>