Nya sängkläderna

Var ju och hämtade ut mina bäddset igår på det aviga, placerade långt bort i skjottahejti, postutlämningsstället. Äntligen fick jag hem mina påslakanset som jag beställde för fyra månader sen! :) Inte en sekund för tidigt kan man säga.

Men åh vad fina dom är! :) Det är vita påslakan i bomullssatin (köper bara satinsägkläder för de är så jäkla mycket skönare att sova i) med matta och blanka ränder. På bilderna nedan ser man inte ränderna men dom syns live. :) Gillar den här rena vita känslan! När jag får köpt sänggaveln (den var ju het slut på IKEA när jag äntligen hade bil och kunde handla den…) kommer det bli ännu finare! :)

bild 1-1bild 2-1Haha tog andra bilden för att visa att det är taklampan som gör de där mönstrena på väggen. :) Tog bilderna sent på kvällen så det är därför det är lite småmörkt fast lampan är tänd. Kanske tar nya bilder i bättre ljus senare. Kan också rekomendera att ha anslagstavlor med nålar att sätta upp smycken på. Man får så mycket bättre översikt över vilka smycken man har och så blir det en fin taveleffekt på väggen när allting syns. :) Tips tips!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>