Middag i eftermiddag

Ska bli så himla trevligt att träffa J efter jobbet och gå och äta middag på Vapiano i Skrapan på Söder. Älskar Vapiano! :) Skulle dock behöva in på Kicks/Make up store innan för mitt puder är typ slut så funderar på att smita lite tidigare från jobbet och fixa det innan jag ska möta upp J. Blir nog bra. Skönt att få sånt där fixat på en gång för det är så lätt att glömma bort annars.

Köper både foundation och löspuder från Make up store nu för tiden. Efter att ha provat jag vet inte hur många hundra märken (kändes det som iaf) har jag insett att dessa är allra bäst. Och väldigt dryga också så även fast de kanske kostar lite mer än många andra märken så räcker dom längre. Jag har väldigt ljus rödlätt hy som är väldigt torr och som lätt blir glansig, så jag behöver produkter som jämnar ut hudtonen samtidigt som den håller hyn matt under dagen. Med Make up stores produkter behöver jag bara fräscha upp med lite nytt puder nån enstaka gång under dagen för att det ska hålla sig. Har testat så många märken då jag varit tvungen att hela tiden fylla på puder för att ansiktet blir blankt på två sekunder och för mycket puder blir inte snyggt. Det kakar sig samtidigt som huden blir extra torr och irriterad. Usch och fy!

Men ja, så om ni har samma problem som jag så kan ni ju alltid testa Make up stores produkter. Jag gillar dom. :) Plus att dom har väldigt många olika nyanser också vilket passar mig som alltid brukar ha svårt att hitta en tillräckligt ljus. Deras Milk-nyans är helt rätt! :)

Generate.ashx

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>