Whiljas födelsedag!

Idag fyller min minsting Whilja 1 år. Min katt alltså. :) Kan knappt förstå att det gått så fort och att hon redan är ett helt år gammal… Min lilla gullunge! :)

bild 1 (26)bild 2 (28)Eftersom det är födelsedag idag så fick både Whilja och Samba favoritmaten. Dom blir helt galna bara man tar fram burkarna. Dom vet precis att det är nåt dom gillar utan att men ens öppnat dom. Så båda vart hemskt glada och kastade i sig maten. Nu ligger båda och sover nöjt. :)

bild 4 (16)bild 5 (13)bild 3 (19)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>