Powerwalk

Gud vad härligt det är ute idag! Solen skiner och är man bara i lä för vinden så är det riktigt skönt. Gick i naturreservatet där det fortfarande är sjukt mycket hårt packad snö i spåret. Det är buckligt och, på de ställen där solen kommit åt att smälta lite, snorhalt. Så man fick gå försiktigt. Var på väg att drutta på ändan flera gånger… Så springa där får nog vänta ett par veckor till, tyvärr.

bild 2 (27)

bild 1 (25)
8 km blev det. Bra, skön start på dagen! :) Älskar när himlen är helt klarblå. Längtar tills det är ett antal plusgrader också så man kan börja sitta på uteserveringar i solen och gotta sig. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>