Glad påsk

Idag är det påskafton! :) Så Glad Påsk till er allihopa! Det här var ju dagen då man gick runt som påskkärringar när man var liten. Jag och mina syskon gick runt hela vår gata och brukade få hur mycket godis och pengar som helst! Framför allt när vår lillebror var liten och söt. Taktiska som jag och min syster var skickade vi fram honom att ge ett handmålat litet påskkort och då fick man alltid extra mycket godis eftersom han var så söt. Hahahah härliga minnen! :)

Tänkte starta dagen med en rejäl långpromenad nere i naturreservatet. Ska kolla igen hur mycket snö som är kvar där. Vill kunna börja springa där igen snart… Men för några veckor sen var det hur mycket snö som helst kvar i spåren eftersom solen har svårt att komma åt där i skogen. Sen ska jag se om jag får tag på J. Hon har inte svarat om när vi ska ta vår långpromenad. Men det löser sig nog. :)

Ha en härlig lördag, folks! :)

P1258557_klar

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>