Sopplunch

Idag var första dagen den här veckan som jag inte åt fisk till lunch. Det blev istället Gulaschsoppa. :) Mycket gott. En kopp té är ju given också. Vågar knappt räkna efter hur många koppar jag avverkar på en dag… 😛 Imorn lutar det mot att jag tar med mig fisksoppa till jobbet även fast jag ätit så mycket fisk den här veckan. Det är ju så himla gott! :)

bildEftermiddagen kommer ägnas åt vår hemsida. Igen. Så mycket som måste översättas till engelska… Blir helt matt bara jag tänker på det. Men som man säger; it’s a hard life but someone’s gotta do it! Bara att sätta igång alltså.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>