Brandlarmstest

Så himla kul när brandlarmet ska testas under 2 timmars tid och det tjuter av och till i hela huset. Uuuuuunderbar start på dagen!! 😛 Eller inte. Men, bara att stå ut antar jag. Svårt dock att få så mycket jobb gjort när man måste avbryta var tredje minut för att hålla för öronen när tjuten kommer igång. Hahaha sen när det tystnar så tror man att ”åh nu kanske dom är klara” och så slappnar man av. Man ska aldrig slappna av!! Dom bara jävlas. Tjuten kommer att komma tillbaka. Just you wait…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>